Puno je razloga zbog kojih NLP danas ima tako široku primjenu. Naime, naše se tijelo često nalazi u nemilosti našega uma, uma koji pokušava održati stresni tempo suvremenog života, koji svakodnevno guta ogromne količine nezdravih informacija, koji često pokušava stići sve i udovoljiti svima, koji je opterećen, istraumatiziran i olako ignorira upozoravajuće signale tijela.

Tijelo, na kojem se odražava svaki naš mentalni i emotivni nesklad, tijelo bez kojeg jednostavno ne možemo u ovom životu biva tako nepravedno zapostavljeno i podcijenjeno sve do trenutka kad “voda dođe do grla”. Do trenutka kad se razviju bolesti i ozbiljno poremete svaku našu jurnjavu i plan.

Nažalost, kad umu postane jasno da je tijelo bolesno i da treba pomoć, on često posegne za instant rješenjima – za lijekovima. No lijekovi obično naprave više štete nego koristi. Utječu na simptome, a uzroke ostavljaju netaknutima i tako stvarne probleme ne rješavaju, već samo odgađaju.

U našem VALERA centru, gdje se pri liječenju koristimo metodama biorezonance, homeopatije i NLP-a, čovjeku i njegovom zdravlju pristupamo na drugačiji način. Čovjeka gledamo kao cjelinu posvećujući se i njegovom fizičkom, ali i mentalnom i emocionalnom aspektu, djelujući učinkovito ne samo na simptome, već i na uzroke.

Dakle, da bi liječenje bilo u potpunosti uspješno, moramo poraditi ne samo na tijelu, već i na umu i emocijama jer će se u suprotnom zdravstveni problemi vratiti. Ne smijemo zaboraviti da je svaka bolest svojevrsni odraz našeg mentalnog stanja.

Zbog čega bi i vaše tijelo odabralo NLP?

NLP ili neurolingvističko programiranje predstavlja psihološko-komunikacijski model koji omogućuje detekciju i promjenu programa koji upravljaju našim ponašanjem s ciljem poboljšanja kvalitete života. Dakle, pomoću NLP tehnika možemo oblikovati ponašanje koje će nas dovesti do uspjeha, zadovoljstva i zdravlja.

U centru koristimo upravo NLP kako bismo održali dobre rezultate postignute biorezonancom i homeopatijom. NLP nam pomaže da dođemo do uzroka zdravstvenog problema i da ga riješimo na pravi način.

Mnogo je razloga zbog kojih bi i vaše tijelo odabralo NLP, a u ovom smo tekstu izdvojili 3 ključna!

• Bez trauma, bez bolesti

Traume blokiraju našu energiju i umrtvljuju naše potencijale, a na fizičkoj se razini manifestiraju kao različite bolesti. NLP služi kao odličan alat za rad na traumama pri čemu omogućuje da se ukorijenjene traume otklone iz našeg sustavima, te da se ojačaju svi blokirani potencijali. Također, NLP nam pomaže i da se na bolji način nosimo sa svim nadolazećim negativnim iskustvima i budemo manje podložni novim traumama.

• Ljubav prema sebi, ljubav prema zdravlju

NLP nam pomaže da se vratimo svom istinskom ja, da ga naučimo voljeti i poštovati, da razumijemo bolje svoje postupke i postupke drugih ljudi, da spoznamo svoju životnu svrhu, ali i da naučimo komunicirati sa samima sobom i sa svojom okolinom na način koji neće donijeti negativne posljedice. Kad nađemo mir sami sa sobom, kad počnemo slijediti svoju životnu svrhu, automatski će biti manje stresa u našem životu, a više dobrih ljudi, situacija i prilika.

• Zdravi odnosi, zdravi mi

Odnosi su jako važni za svakoga čovjeka i o njihovoj kvaliteti u velikoj mjeri ovisi i kvaliteta našeg života. Važni su oni privatni odnosi, ali i oni poslovni. NLP se i na ovom području pokazao kao izvrsno rješenje jer nudi alate za unapređenje komunikacije s članovima obitelji i poslovnim suradnicima/partnerima, kao i alate za uspješno rješavanje konflikata.

Bez obzira na to koje vas područje života najviše “boli” i kakve vam situacije uzrokuju najviše zdravstvenih problema, u našem centru imate priliku raditi na njima i doći do rješenja koja će vam vratiti zdravlje i osmjeh na lice!

Prema tome, ako želite istinsko zdravlje, čuvajte i dobro hranite svoj um, duh i tijelo!

Ako želite doznati više o metodama liječenja u našem VALERA centru, dogovorite besplatne konzultacije!