Jeste li se ikada zapitali kako nekima uspijeva, a vama ne? Imaju li oni više sreće od vas? Zašto su baš oni odabrani?

Jedino što je ispravno u ovim navodima je pitanje. Pitanja otvaraju mogućnosti! Zaključci ih zatvaraju. Mi nismo ti koji možemo uopće zamisliti što je sve dobro za nas i kakve mogućnosti možemo imati. Zašto?

Zato što imamo mozak koji nam često zakomplicira život. Mozak kreira misli, osjećaje i emocije, uvjerenja, skuplja traume i sve nas to uvodi u zatočenost, uvjetovanja, ograničenja, blokade, sužuje nam izbore i stavlja nas u točku u kojoj smo sada.

Želite li se pomaknuti s te točke?

Nedavno mi je u život došla ova tehnika koju želim proširiti među vama. Dugogodišnjim radom na sebi sam naučila kreirati život po svojoj mjeri. Naučila sam vizualizirati, pustiti i dobiti. Mislila sam – kud ćeš veće sreće! Zaželiš i dobiješ! Kao kruna rada na sebi stigao mi je Access Bars tehnika. Oduševila me jer su se otvorile neslućene mogućnosti. Ne trebam više vizualizirati jer imam tehniku koja otvara više mogućnosti nego što mogu i zamisliti. Također, ne moram istraživati koja me uvjerenja i traume blokiraju jer ih tijelo samo čisti.

O Access Bars tehnici

Zamislite da odete na masažu i da vam nakon ugodnog tretmana još i izmasiraju mozak, „počiste“ programe koji vas blokiraju, maknu uvjerenja, strahove, prosudbe, ograničenja. Nakon toga se vratite svakodnevici i primijetite da je sve drugačije u poslu, životu, odnosima i da nema kraja dobrom. Svaki dan je sve bolje i bolje. Prepustite se energiji kao znatiželjno malo dijete i s najjačim uzbuđenjem iščekujete koji vas poklon čeka taj dan. Ključno je da je poklon bolji nego što ste ga mogli i zamisliti.

Osnivač ove tehnike Gary Douglas je prije 20 godina došao do dna i u totalnoj nemoći se zapitao: “Što mogu biti, činiti, imati, kreirati ili generirati što bi moj život i svijet učinilo boljim?“

Dobio je odgovor. Otkrio je 32 točke na glavi gdje je pospremljeno sve naše „smeće“ koje nam ne dozvoljava da živimo na najbolji mogući način kakav i zaslužujemo.

Ovom tehnikom oslobađamo se svega što nam ne treba. Kada ju naučite, možete ju raditi najbližima, sebi, klijentima. Radom na drugima vi se punite i radite na sebi. Nije li to divno? I znajte da vam sve u životu može doći s lakoćom, radošću i slavljem.

Access Bars radionica

Access Bars® radionica (5)

Naučite tehniku koja će vam promijeniti život. Umjesto tretmana kupite alat koji će uvijek biti s vama i kojim ćete pomagati sebi i drugima. Pomažući drugima pomažete sebi i još to naplatite. Može li bolje?

Radionica traje 1 dan od 9 do 17 sati i za to vrijeme ćete dati 2 i primiti 2 tretmana Barsa. Nakon radionice postajete Access Bars® praktičar te možete odmah početi s radom.

Cijena radionice je 1800 kn za prvi dolazak, dok je ponavljanje 900 kn.
Djeca do 15 godina sudjeluju besplatno.
Djeca od 16 i 17 godina plaćaju pola cijene.

Maksimalan broj polaznika je 8.

Radionica će se održati u subotu 12. 12. 2020. od 9 do 17 sati u prostoru Valera centra (Ulica Dragojle Jarnević 1 – Trešnjevka, 10 000 Zagreb), a prijaviti se možete putem kontakt forme u nastavku ili mailom na info@biorezonanca-homeopatija.com.

Zdravka Svetličić, dr.vet.med
Homeopatkinja
Bicom i scio terapeutkinja
Access Bars facilitator

Kontaktirajte nas

Naša uspješna formula kombinacija je najsuvremenije tehnologije, prirodnih metoda te individualnog pristupa svakom klijentu!

Kontaktirajte nas