Biorezonantna terapija

Porast zagađenja okoline dovodi do povećanog suočavanja terapeuta sa novim sindromima od kojih mnogi napreduju u kronične bolesti i postaju izuzetno teški za liječenje. Zbog izraženih blokada mnogi pacijenti postaju rezistentni na klasičan način liječenja i gube nadu u mogućnost izlječenja. Čak i u maternici moderan čovjek mora se boriti s velikim brojem toksina kojima je stalno izložen. Rezultat je ogromno povećanje kroničnih poremećaja u populaciji kao sto su reumatizam, astma, psorijaza, artroze, alergije, neurodermatitisi itd. Tradicionalne metode liječenja često više nisu sposobne regulirati te kronične poremećaje. U takvim slučajevima, zbog potpuno novog pristupa liječenju, BICOM rezonantna terapija nudi novu startnu poziciju koja donosi nadu pacijentima.

BICOM rezonantna terapija može se uspješno kombinirati s brojnim drugim tehnikama npr. ona je kompatibilna i pojačava terapeutske efekte akupunkture, elektro akupunkture, homeopatije, manualne medicine, aroma terapije, fitoterapije, izoterapije i neuralne terapije. Iskustvo je pokazalo da ove naturopatske metode rade čak i bolje kada se kombiniraju sa Biorezonantnom terapijom!

BICOM terapija dokazala je svoju efikasnost u humanoj medicini u prethodnih nekoliko desetljeća s nevjerojatnim rezultatima koji su objavljeni u literaturi.

Kako stanice komuniciraju?

stanice_komunikacija

Stanice unutar našeg tijela razmjenjuju informacije putem frekvencija ili električnih impulsa, dakle komuniciraju. Kada je sve u redu u tijelu komunikacija je neometana i svaka stanica izvršava svoj zadatak.

stanice_koje_ne_komuniciraju

Utjecajem negativnih supstanci na tijelo (virusi, paraziti, bakterije, otrovi, alergeni….) njihove opterećujuće frekvencije negativno utječu na tijelo.

iscrpljene_stanice

Kod poremećene komunikacije stanice neće biti u stanju ispuniti svoj zadatak. Takvo stanje primjećujemo kao osjećaj iscrpljenosti, kroničnog umora, a poslije dolazi i do organskih promjena s pojavom određenih bolesti i pratećih simptoma.

bicom_popravljene_stanice

Pomoću BICOM aparata mogu se individualno i točno odrediti frekvencije različitih supstanci (bakterije, virusi, teški metali, različiti alergeni..) koji narušavaju funkcioniranje organizma. Tretman ispravlja narušenu frekvenciju i omogućava normalno funkcioniranje.

stopala

Kako bi utvrdili energetsku neuravnoteženost pomažu nam i akupunkturne točke na rukama i stopalima. Točke se direktno odnose na različite organe i sustave unutar našeg tijela. Specijalni kompjuterski program ponovno uspostavlja energetsku ravnotežu. Postavljanjem elektroda na kožu poništava se negativan utjecaj na Vaše tijelo.

Kontaktirajte nas

Biorezonanca povećava prirodnu funkciju metabolizma i mogućnost regeneracije
tijela. Potpuno bezbolno i bez popratnih štetnih efekata.

Kontaktirajte nas