Svaki živi organizam emitira elektromagnetske valove kao rezultat biokemijskih procesa tijela. Postoje zdrave frekvencije ali i bolesne koje su uzrokovane raznim utjecajima bilo da se radi o bakterijama, virusima, parazitima, gljivicama, toksinima ili ozljedama.

Svaka tvar (živa ili neživa) emitira energiju. Razlikujemo različite oblike energije (kemijska, toplinska, električna, mehanička, nuklearna, energija zračenja). Energija stalno mijenja svoj oblik. Svaka supstanca (uključujući i viruse, bakterije, otrove….) zrače određenom energijom koja ima potpuno individualne karakteristike. S obzirom da živimo u “simbiozi“, frekvencije različitih supstanci stalno djeluju jedna na drugu te mijenjaju valnu duljinu ili frekvenciju.

bicom_djelvanje1

Kako je sve počelo?

Georges Lukhovsky 1925. je napisao knjigu „The Secret of Life“ gdje tvrdi da sva živa bića emitiraju elektro-magnetne signale, a jezgra svake stanice ih prima i odašilje.

georges_lukhovsky

1936. Gustav Stromberg u svojoj knjizi „The Soul of the Universe“ tvrdi da struktura svakog organizma ima cijeli sistem sitnih nematerijalnih valova i polja.

gustav_stromberg

1972. završeno je istraživanje u kojem su sudjelovali brojni biolozi, znanstvenici i američka vojska, a objavio ga je prof. Harold S. Burr s medicinskog odjela Sveučilišta Yale. Zaključili su da „sve žive organizme okružuje kompleksno elektromagnetsko polje“.

harold_s_burr

Prof. Fritz-Albert Popp, dopredsjednk Međunarodnog instituta za biofiziku otkrio je da žive stanice emitiraju sitne količine svjetlosti koju zove „biofotoni“ i da je njihov izvor molekula DNA u jezgri stanice. Zaključak je da su biofotoni odgovorni za izazivanje biokemijskih procesa u stanica.

fritz-albert_popp

Dr. Franz Morell i ing. Eric Rasche napravili su prvi biorezonantni instrument – MORA. Regumedov Bicom 2000 je aparat koji koristi elektromagnetne frekvencijske obrasce prikupljene iz tijela, a cilj je potaknuti iscjeljenje vlastitim snagama.

franz_morell
  bicom_uredjaj

Biorezonantna dijagnostika i terapija je područje energetske medicine koja na osnovi detekcije elektromagnetskih frekvencija tijela otkriva blokade (bolesti) i sve supstance koje štete organizmu, a iste te frekvencije koristi i u terapiji. Dobre frekvencije vraća u tijelo, a loše ispravlja i šalje kao terapijski signal.

bicom-aparat sinusoida

Biorezonantna terapija (BRT), nježna je i neagresivna terapija koja pomoću vibracija odnosno frekvencija pomaže otklanjanju poremećene funkcije. Nakon biorezonantne terapije blagotvorne promjene u energetskom polju posljedica su poboljšanja na kemijskoj i fizičkoj razini organizma.

Biorezonantnom se terapijom prihvaćaju i prenose odgovarajuće elektromagnetske frekvencije. Frekvencije koje se koriste u tretmanima širokog su raspona i kreću se od 10 Hz pa do 150 kHz

Rezonanca

Primjer rezonance je običan radio aparat. Da bi pronašli određenu stanicu koju želimo slušati moramo pronaći određenu frekvenciju i ako nije točno na željenoj frekvenciji signal je loš, dakle, nije u rezonanciji.

Kontaktirajte nas

Biorezonanca povećava prirodnu funkciju metabolizma i mogućnost regeneracije
tijela. Potpuno bezbolno i bez popratnih štetnih efekata.

Kontaktirajte nas