svj1

Ana Sušić

Naš prvi susret sa dr. Svetličić je bio još 2010.g. kada smo joj se obratili sa problemom atopijskog dermatitisa kod novorođene kćeri. Osip je bio raširen po cijelom tijelu. Nakon ispravno određenog homeopatskog remedija, osip se potpuno povukao za dva tjedna.
Kasnije smo bicom terapijom rješavali upale uha, alergije i netoleranciju na hranu. Moje i zdravstveno stanje djece se jako popravilo.
S obzirom na to da je kćer imala problema sa radnom memorijom i nerazvijenim govorom, krenuli smo u SUVAG na dijagnostiku i terapiju. U sklopu pretraga koje smo trebali obaviti, napravljen je i EEG u budnom stanju koji je bio jako loš tj pokazao je znakove prisutne epilepsije. Privatno ponovljen EEG je pokazao još goru sliku. Opet smo se obratili za pomoć dr. Svetličić i krenuli sa bicom terapijom. Rezultati su već nakon dva tretmana bili fantastični! Svi terapeuti su primijetili ogroman skok nabolje, na naše opće zadovoljstvo. Idemo redovito i rezultati su sve bolji, a pohvale logopeda i defektologa stižu nakon svakog rada sa Sandrom. Mi smo oduševljeni!
Sve pohvale dr. Svetličić i Valera timu!

Maja

Čuvši priču jednog našeg poznanika koji je strašne alergije te astmu izliječio Bicom terapijom, suprug i ja smo krenuli na terapije kod doktorice Svetličić. Prvi motiv našeg dolaska je bila alergija, no testiranjem smo spoznali i uzroke naših drugih tegoba kojih danas više nema zahvaljujući Bicom terapiji i preporučenoj prehrani koja ide uz to! Sada se osjećamo lakše, bolje i svakako zdravo, a to sve bez i jednog antibiotika ili kojeg drugog lijeka!

Lidija I.
Edita Hadžić
Irena
Željko Mavrović
Danijela
Darija Arabadžić
Kontaktirajte nas

Biorezonanca povećava prirodnu funkciju metabolizma i mogućnost regeneracije
tijela. Potpuno bezbolno i bez popratnih štetnih efekata.

Kontaktirajte nas