Što sve obuhvaća bicom testiranje?

Bicom test obuhvaća pregled funkcionalnog stanja organizma kojim se mogu otkriti energetske blokade pojedinih organa ili organskih sustava. Važno je znati da test može pokazati i koji je uzrok određenih blokada što nam govori kojim smjerom trebamo ići u iscjeljivanju. Nakon toga pristupamo testu intolerancije na hranu i druge alergene što uključuje glavne i sporedne alergene. Ako postoji neka namirnica koju koristite, a možda nije sastavni dio ovog testa, slobodno ju možete donijeti da se provjeri kako utječe na Vaš organizam.

Što znači intolerancija na neku namirnicu?

Osjećate li se umorno, često Vas boli glava, bezvoljni ste, razdražljivi ili možda imate problema s probavom ili ste stalno napuhnuti… sve ovo i još mnogo drugih simptoma može biti povezano s intolerancijom na hranu.

Svakodnevnim konzumiranjem nečega, što naše tijelo ne može na pravi način probaviti ili iskoristiti, dovodimo svoje tijelo u situaciju svakodnevnog opterećenja. Posljedično se narušava imunitet i otvara put mnogim drugim alergenima i bolestima bilo akutnim ili kroničnim. Kada otkrijemo namirnice ili supstance koje nam smetaju i ako ih jednostavno izbacimo iz prehrane osjećat ćemo se puno bolje, poletnije, lakše, a na kraju ćemo i izgubiti na težini. Ovo je vrlo uspješna metoda mršavljenja na prirodan način preko akupunkturnih točaka i za vrijeme ove dijete se jede sve što naš organizam tolerira. Na kraju programa vraćamo se svoj hrani koju smo i prije jeli bez straha da će narušiti naše zdravlje.

Važno je reći da ovaj test ima smisla zato jer Bicom uređaj nudi bezbroj programa koji pomažu u liječenju bilo da se radi o brisanju zapisa alergena u tijelu ( nakon čega osoba više nije alergična) ili micanju blokada u tijelu.

Testira se na preko 200 alergena.

Test se može napraviti i na osnovi dvije kapljice krvi (na 2 komadića papira veličine 4×4 cm) jer kapljice krvi sadrže sve informacije određene osobe.

Alergije_shema

Indikacije za biorezonantnu terapiju

BICOM biorezonantna terapija (BRT) može se koristiti kod svih indikacija koje se sreću u svakodnevnoj praksi, a također i kao dodatak u preoperativnom i postoperativnom tretmanu. BRT je dokazala naročItu efikasnost u sljedećim indikacijama:

ALERGIJE I
INTOLERANCIJE NA HRANU
METABOLIČKA OBOLJENJAAKUTNE INFEKTIVNE BOLESTI
IMUNODEFICIJENCIJE RAZLIČITOG PORIJEKLAPREOPERATIVNI I POSTOPERATIVNI TRETMANIBRONHIJALNA ASTMA
INTOKSIKACIJE I TOKSIČNI STRESOVIAUTOIMUNE BOLESTISKRAĆIVANJE PERIODA OPORAVKA
GLAVOBOLJE I MIGRENEVIRUSNE BOLESTIGLJIVIČNE I PARAZITARNE BOLESTI
KRONIČNE DEGENERATIVNE CRIJEVNE BOLESTIKRONIČNE DEGENERATIVNE ORGANSKE BOLESTIGINEKOLOŠKE TEGOBE
REUMATSKE BOLESTISVE VRSTE BOLIPRENATALNI TRETMAN
NEURODERMITIS, EKCEMHORMONALNI POREMEĆAJIBOLNE MENSTRUACIJE
ARTROPATIJESPORTSKE POVREDECISTITIS
MRŠAVLJENEODVIKAVANJE OD PUŠENJA I DRUGIH OVISNOSTIDETOKSIKACIJA
POREMEĆAJI PONAŠANJABRADAVICEBAKTERIJSKE INFEKCIJE
GUBITAK KOSEPROBLEMI S PROSTATOMNEPLODNOST

Može li se Bicom rezonantna terapija kombinirati s drugim metodama liječenja?

BICOM Rezonantna Terapija ima značajne prednosti kada se koristi samostalno, ali može biti kombinirana i ima prednosti primijenjena u kombinaciji sa drugim metodama liječenja kao što su npr. akupunktura, elektro akupunktura, kolon hidroterapija, homeopatija, izoterapija, neuralna terapija, ozon terapija.

BICOM terapija je pokazala velike prednosti primijenjena kao dodatna terapija klasičnim metodama liječenja kao što su zahvati u kirurgiji, kemoterapija, posebno ako se uzme u obzir prevencija ili smanjenje neželjenih sporednih efekata i skraćivanje perioda oporavka.

Candida

Ako se dokaže prisutnost Candide u tijelu ona ima prvenstvo u terapiji jer često blokira ostale tretmane. Obavezna je anti – candida dijeta, a to znači izbaciti šećer, pšenicu, kvasac i sve namirnice koje mogu fermentirati u tijelu.

alergije_na_hranu

Preporuke ponašanja prije i poslije Bicom terapije

  • Nakon svake terapije popijte čašu vode!
  • 6 sati prije i poslije terapije izbjegavajte uživanje crne kave i alkohola
  • Za vrijeme cijelog ciklusa terapije važno je dnevno konzumirati 1,5-2l vode koja ne sadrži CO2 . Čista voda najbolje pomaže odstranjivanju svih toksina nagomilanih u Vašem tijelu
  • Jedite što manje šećera jer oštećuje crijevnu floru i potiče mnoge bolesti vezane s crijevima
  • Za vrijeme ciklusa terapije, ako je moguće i kasnije, ne jedite svinjsko meso niti suhomesnate proizvode koji opterećuju Vaš limfni sustav
  • Nakon terapije možete osjetiti umor, vrućinu, hladnoću ili se lagano oznojiti. To su odgovori na terapiju i nestat će ubrzo.

Kontraindikacije

  • TRUDNOĆA – kod trudnica u prva tri mjeseca se ne primjenjuje terapija
  • PACE MAKER (PM) – iz preventivnih razloga se u blizini PM ili na njemu ne apliciraju magnetne elektrode. Mogu se koristiti na udaljenim mjestima.
  • METALNI IMPLANTATI – neposredno na mjestu gdje je implantat se ne upotrebljava magnetna dubinska sonda.
  • DMI – DINAMIČKI MULTI IMPULS – ne smije se koristiti kod pacijenata nakon transplantacije organa i kod krvarenja.
Kontaktirajte nas

Biorezonanca povećava prirodnu funkciju metabolizma i mogućnost regeneracije
tijela. Potpuno bezbolno i bez popratnih štetnih efekata.

Kontaktirajte nas