BICOM_obilje_1

Danas živimo u društvu obilja. Imamo puno novih tehnologija, nevjerojatno brza prijevozna sredstva i komunikacije, mnoštvo kemijskih tvari, velik izbor gotove hrane….. i sve to da bi nam olakšalo svakodnevni život. Koliko god uživamo u svom tom napretku, sve više nas i naših životinja plaća vrlo visoku cijenu. Činjenica je da svakodnevno raste broj ljudi i životinja koji pate od alergijskih i kroničnih bolesti.

BICOM_faktor_2

Postoji puno faktora koji negativno utječu na zdravlje životinja: konzervansi, boje, kemijski tretirana voda za piće, otrovi u okolišu, elektro-smog ( na ovo su životinje posebno osjetljive), prisutnost ispušnih plinova, uporaba lijekova, stres….. Ove štetne faktore životinje ne mogu podnijeti te reagiraju poremećajem zdravlja, abnormalnim ponašanjem pa čak i ozbiljnim tjelesnim poremećajima. Možemo primijetiti da životinje s istom kliničkom slikom imaju potpuno različite uzroke.

BICOM_sposobnost_3

Opće je poznato da životinje imaju vrlo dobre samoiscjeljujuće sposobnosti. One posjeduju izvrstan sustav regulacije koji može vratiti organizam u ravnotežu i po nekoliko puta. Međutim, ako su životinje previše izložene stresnim i štetnim čimbenicima tijekom dužeg razdoblja mogu se spriječiti ili čak blokirati regulatorne i samoiscjeljujuće sposobnosti.

Danas možemo primati slike preko etera i razgovarati s ljudima tisućama milja daleko, a i u drugim područjima je prisutan brz tehnološki napredak. Istraživanja u području biofizike i kvantne mehanike su otvorila neslućene mogućnosti u dijagnostici i terapiji. Takva istraživanja mogu objasniti i načela na kojima počiva biorezonantna metoda.

BICOM_uredaj_5

Metoda BICOM biorezonance se u svijetu koristi već dugi niz godina u humanoj medicini, dok je u veterinarskoj praksi prisutna oko 25 godina. Bicom biorezonantna terapija ublažava simptome i liječi bolesti bez štetnih nuspojava. Prepoznaje i učinkovito liječi uzrok problema, a ne samo simptome.

BICOM_frekvencija_6

Svaka tvar i stoga svaka stanica, svaki dio tijela, ali i virusi, bakterije, pelud …emitiraju energiju. Razlikujemo različite specifične, tipične valne duljine ili frekvencije s posve individualnim karakteristikama. Zove se uzorak frekvencije.

BICOM_impuls_7

Kao što mi ne možemo zamisliti život bez komunikacije (razmjene informacija) tako ni naše tijelo ne može živjeti bez razmjene informacija. Stanice unutar tijela (čovjeka, životinje…) međusobno komuniciraju, razmjenjujući informacije putem frekvencija ili električnih impulsa. Zdrav organizam ima neometanu razmjenu informacija između stanica. Tako svaka stanica ili svaki dio tijela može ispuniti svoj zadatak.

BICOM_komunikacije_8

Pod utjecajem štetnih tvari i zračenja (toksini, virusi, bakterije….) ometa se komunikacija između stanica. Poremećena komunikacija stanica sprječava stanice da rade ispravno što može dovesti do određenih simptoma pa i organskih promjena.

BICOM_funkcije_10

Uz pomoć BICOM aparata mogu se individualno i precizno odrediti frekvencije različitih supstanci (bakterije, virusi, teški metali, alergeni…..). Uz BICOM uređaj mogu se detektirati štetne tvari i otkriti njihov utjecaj na organizam životinje. Pomoću posebnog kompjuterskog programa ponovno se uspostavlja energetska ravnoteža i tako se poništava negativan utjecaj štetnih tvari na organizam životinje. To je učinkovit, brz i bezbolan postupak bez neželjenih nuspojava. BICOM također jača normalne fiziološke funkcije. Ne utječe na bilo koji drugi oblik liječenja i lijekova.

Kontaktirajte nas

Biorezonanca povećava prirodnu funkciju metabolizma i mogućnost regeneracije
tijela. Potpuno bezbolno i bez popratnih štetnih efekata.

Kontaktirajte nas