1. Dijagnoza

Posebnim, bezbolnim postupkom ispitivanja terapeut utvrđuje postoji li neki štetni utjecaj na organizam životinje, jesu li određeni organi oslabljeni ili su zatrovani nekom supstancom koja negativno utječe na tijelo životinje…. Rezultat postupka je otkrivanje uzroka tegoba. Poremećaj se može otkriti i prije nego se pojave prvi simptomi bolesti te stoga ima značajnu ulogu u preventivnoj veterinarskoj medicini.

Biorezonanti_tretman_zivotinje_1

2. Terapija

Tretman je individualan i ovisi o otkrivenim štetnim utjecajima i funkcionalnom stanju organizma. Tijekom liječenja s BICOM uređajem elektrode se postavljaju na životinju koja stoji, sjedi ili leži u opuštenom položaju. Tretman obično traje između 5 i 20 minuta (no ovisi i o dijagnozi). Terapija je potpuno bezbolna. Cilj terapije je smanjiti one čimbenike koji uzrokuju bolest i tako potaknuti komunikaciju u tijelu životinje. Broj tretmana koji je potreban ovisi o brojnim čimbenicima. U idealnom slučaju tretmani se izvode svakih 1-3 tjedna i traju 30-40 minuta. Životinje imaju visoko razvijen osjećaj za oscilacije. Za vrijeme terapije su potpuno opuštene i očigledno uživaju u tretmanu.

Biorezonantni_uredaj_terapija

3. Nakon BICOM tretmana

Nakon BICOM tretmana životinje imaju potrebu piti više vode nego je uobičajeno. Jako je važno da im date obilje svježe vode. Hranite vašu životinju u skladu s preporukama terapeuta. Nemojte davati svom ljubimcu slatku hranu ili peciva tijekom liječenja. Šećer šteti crijevnim bakterijama, a uzrok je i mnogim bolestima povezanim s crijevima. Ovakva hrana se treba svesti na minimum i kada liječenje završi.Pozitivne reakcije na terapiju mogu biti umor ili povećana zadihanost što ukazuje na regulaciju temperature i obično se povuku nakon kraćeg vremena.

Kontaktirajte nas

Biorezonanca povećava prirodnu funkciju metabolizma i mogućnost regeneracije
tijela. Potpuno bezbolno i bez popratnih štetnih efekata.

Kontaktirajte nas