scio1

Edukacija je priznata od Medicinskog fakulteta Timisoara, Rumunjska, možete ju pohađati u Valera centru (nakon čega vam izdajemo diplomu), a imate i pravo polaganja ispita na Medicinskom fakultetu Timisoara, koji vam također po završetku edukacije izdaje certifikat. Za liječnike i ostale zdravstvene djelatnike visoke naobrazbe koji se odluče ispite polagati na fakultetu u Rumunjskoj to će biti postdiplomski studij.

Originalni naziv edukacije je:

Post Graduate Study
Neuroanatomy, Neuroelectrophysiology and Biofeedback
Scio device – foundation of Bioresonance

Nešto o Scio uređaju:

SCIO biorezonantni uređaj je medicina budućnosti. Konstruktor SCIO sistema je prof. William Bill Nelson . Nakon studija elektronike, matematike, kvantne medicine…rada na svemirskim navigacijskim sistemima i vojnoj industriji , odlučuje svoju genijalnost posveti razvoju, a ne ubijanju ljudi. Također, proučava molekularnu biologiju, razne modalitete tradicionalne medicine, a zahvaljujući prethodnim znanjima iz fizike i elektronike piše “Promorpheus”. Danas živi i radi u Budimpešti i dalje usavršava SCIO.
Svaki oblik energije je mjerljiv! Pomoću SCIO aparata (sistem za biofeedback biorezonantnu antistres dijagnostiku i terapiju) na posredan način možemo mjeriti vitalnu energiju. Cilj nije samo mjerenje energetskog disbalansa već stimulacija prirodnih procesa samoizlječenja kroz energetsko tijelo, nakon čega će fizičko tijelo odgovoriti na biokemijskom nivou.
SCIO biorezonantni uređaj je potpuno ne invazivna, a usprkos tome nevjerojatno jaka i djelotvorna metoda liječenja (iscjeljenja). Ovaj uređaj ima širok spektar energetskih mogućnosti koje pomažu u rebalansu tijela i pomažu tijelu da se samo iscijeli. Svoj rad je Bill Nelson bazirao na nekim ranijim genijima energetske medicine kao što je R. Rife čije je uspješno liječenje raka bilo nesretno zaustavljeno od strane onih koji su vidjeli prijetnju u zarađivanju kroz lijekove.
SCIO uključuje elektro dermalni screening, stres test i biofeedback.

Stroj je kalibriran za mjerenje tjelesne suptilne reakcije na bazi bioloških, psiholoških i medicinskih parametara u elektromagnetskom obliku.
Osjetljivost je toliko velika da pokupi najraniji znak disfunkcije i problema. Program detektira emocionalni i mentalni stres, prehrambene potrebe, toksine, osjetljivost na hranu.

Što sve Scio može?

  • Raditi puno terapija u isto vrijeme
    • Nakon testa od 5 min software pretvara izmjerene frekvencije tijela u riječi koje nam ukazuju gdje je disbalans.
  • Možemo detaljno ući u emocionalno stanje, iščitati vrijednosti neurotransmitera, točno odrediti kada se dogodila trauma – stres te ju liječiti čak i kada je na podsvjesnom nivou.
  • U sebi ima bezbroj terapija ( akupunkturu, homeopatiju, kinesku tradicionalnu medicinu, terapiju meridijana, kranio-sakralnu terapiju, refleksologiju, dark field analizu krvi, klasičnu analizu krvi, urina, pregled vitamina, minerala, amino kiselina, alergije, pokazuje hormonalni status i može ga balansirati, skeniranje i terapija kralježnice, terapija boli, balansira čakre i auru, anti Aging i programi za ljepotu i pomlađivanje….. i još puno toga.
  • Scio uređaj je malen i lako ga možete nositi sa sobom gdje god planirate ići pa čak ako je prijevozno sredstvo avion.


Kontaktirajte nas

Biorezonanca povećava prirodnu funkciju metabolizma i mogućnost regeneracije
tijela. Potpuno bezbolno i bez popratnih štetnih efekata.

Kontaktirajte nas