Imate određenu vrstu alergije i nikako da je se riješite?

Isprobajte neke od najuspješnijih metoda liječenja uz pomoć naših stručnjaka

Alergije su bolest današnjice, najveći problem modernog doba i u stalnom su porastu. Čest uzrok alergija su današnja prerađena hrana „obogaćena“ tisućama kemijskih aditiva zatim grinje, pelud, životinje, ubodi insekata, lijekovi, plijesan, određene vrste hrane. O čemu se u stvari radi?

Zdrav organizam se antitijelima štiti od virusa, bakterija i infekcija. Kod alergičara imuni sistem pogrešno shvaća određeni alergen kao neprijatelja i počinje stvarati antitijela kako bi se obranio od njih.

Klasična medicina alergiju ne liječi odnosno ne poduzima ništa kako bi se riješio pravi uzrok bolesti. Klasični lijekovi za alergiju djeluju tako da uklanjaju ili ublažavaju simptome alergije. Time blokiraju reakciju imunog sistema, a ponekad čak i potiskuju rad cijelog imunog sistema što još više pogoršava zdravstveno stanje. Uz to pacijenti ovise o svojim lijekovima i pate od mnogih nuspojava.

alergije2

Liječenje alergija biorezonancom

BICOM uređaj dizajniran je, između ostalog, za uspješno liječenje alergija. Brzi napredak tehnologije dovodi biorezonancu na prvo mjesto u uspješnom liječenju alergija. Iskustva na više tisuća pacijenata govore da biorezonanca liječi alergije s uspjehom od preko 80 %.

Bolesno tkivo drugačije vibrira od zdravog tkiva. Stanice tijela mogu primiti i poslati elektromagnetne oscilacije. Uređaj za biorezonantnu terapiju (BICOM) može prenositi vibracijske informacije od supstance ili tijela direktno u živući organizam ili tekućinu. Ove informacije izazivaju terapijski učinak.

Za terapiju biorezonancom je najvažnije da pacijent surađuje. Neophodno je da uzima dovoljno tekućine da se zdravo hrani, izbjegava hranu koja izaziva alergije, dovoljno spava i sl. te da slijedi upute liječnika.

S kakvim god alergijama imate problema, peludnim, kroničnim ili nekim drugim, ovim terapijama ćete sasvim sigurno izliječiti uzrok njihovog nastanka, a samim time i Vaše zdravstvene tegobe ili bolest.

Kako homeopatija liječi alergije?

Nakon upotrebe suvremenih lijekova pojedini simptomi bolesti nestaju veoma brzo, no to ne znači da njihova uporaba znači i dubinsko, uzročno liječenje. Stoga se bolest gotovo u pravilu neprestano vraća. Homeopatija je djelotvoran sustav liječenja, a na osnovu cjelovitog i individualnog pristupa pacijentu propisuju se homeopatski pripravci. Uporabom homeopatskih pripravaka uspostavlja se poremećena ravnoteža pacijenta. Homeopatski pripravak stimulira samoiscjeljujuće snage organizma te radi na mentalnim, fizičkim i emocionalnim razinama osobe.

Prednosti liječenja homeopatijom:

  • Fokusiranje na dugoročno zdravlje
  • Uklanjanje pravih uzroka bolesti, a ne samo simptoma
  • Liječenje neravnoteže unutar cijelog čovjeka, a ne samo bolesti kao vanjske manifestacije
  • Netoksični pripravci bez ikakvih nuspojava
  • Vraća ravnotežu cjelokupnom organizmu

Alergijska oboljenja općenito jako dobro reagiraju na homeopatsko liječenje.

NARUČI SE

Naručite se na pregled

NARUČI SE