U svijetu se sve veći broj ljudi suočava s problemom neplodnosti. Prema nekim istraživanjima, ovim je zdravstvenim problemom zahvaćeno čak 15 % populacije (podatak se odnosi na pojedince u reprodukcijskoj dobi).

Uzroci neplodnosti mogu biti različiti – anatomski, fiziološki ili endokrinološki problemi, stres, prekomjerno uživanje alkohola i kave, pušenje, psihički problem itd.

Kod žena se problemi s plodnošću mogu javiti kao posljedica ovulacijske disfunkcije, upalne bolesti zdjelice, prethodne izvanmaterične trudnoće, neodgovarajuće sluzi, cervicitisa, mioma, kongenitalnih malformacija itd.

Najčešći uzroci neplodnosti kod muškaraca su nedostatak tkiva testisa, infekcije akcesornih žlijezda, primarni testikularni poremećaj, povišena testikularna temperatura, erektilna i ejakulacijska disfunkcija, antispermalna antitijela itd.

Debljina je također jedan od rastućih problema u suvremenom svijetu, a osim što uzrokuje bolesti cirkulacijskog sustava, može negativno djelovati i na plodnost, pogotovo kod muškaraca. Naime, kod pretilih muškaraca dolazi do poremećaja u razini reprodukcijskih hormona, smanjuje se kvaliteta sjemena itd.

Premala tjelesna težina također može uzrokovati probleme na ovom polju, kao i prekomjerno uzimanje lijekova.

 

Liječenje neplodnosti

Prije no što se par odluči imati djecu, trebalo bi kritički preispitati svakidašnje životne navike – što budući roditelji jedu, što piju, kakvim su toksinima izloženi, kreću li se dovoljno, živciraju li se previše itd.

U VALERA centru BICOM testiranjem otkrivamo uzroke problema – detektiramo blokade i opterećenja – na koje potom uspješno djelujemo biorezonantnim tretmanima.

Naime, biorezonantni tretmani su potpuno bezbolni i ne izazivaju štetne nuspojave. BICOM aparat detektira i prikuplja sitne elektromagnetske signale stanica, filtrira ih i odvaja one zdrave (harmonijske) od poremećenih (neharmonijskih). Uređaj potom šalje invertirane neharmonijske signale nazad u organizam kao terapijske signale koji umanjuju utjecaje koji izazivaju zdravstveni problem i jačaju vlastite obrambene snage organizma.

Biorezonanca učinkovito pomaže i kod liječenja Candide Albicans, mršavljenja, te prestanka pušenja.

Upravo je Candida Albicans često prepreka za trudnoću. Riječ je o gljivici koja se nalazi u ustima, probavnom, mokraćnom, genitalnom traktu i na koži svakoga od nas. Dok god je naš organizam zdrav, on drži Candidu pod kontrolom. No zbog narušenog imunološkog sustava, poremećaja crijevne flore, loših prehrambenih navika, stresa, prekomjernog korištenja antibiotika itd., dolazi do kandidijaze – infekcije Candidom, koja može uzrokovati ozbiljne zdravstvene probleme, pa tako i neplodnost.

Koji god da je uzrok vašeg zdravstvenog problema, biorezonantnim tretmanima ćemo uspješno na njega djelovati i osigurati vam zdraviji i sretniji život!

I za kraj, BICOM bebe koje su na svijet došle upravo zahvaljujući biorezonantnim tretmanima. 🙂

BICOM bebe, liječenje neplodnosti biorezonancom