Valera_Biorezonanca-82

Dragi sadašnji i budući klijenti, prijatelji alternativnih metoda, istraživači i znatiželjnici dobro došli na stranice Valera centra!

Mi smo tu za vas, ali i radi nas jer volimo i vjerujemo u ovo što radimo.

Valera centar i dr. Svetličić već 20 godina uspješno stoji na raspolaganju svojim klijentima, neprestano u potrazi za novim saznanjima i metodama.

U sklopu svoje djelatnosti bavimo se otkrivanjem uzroka vaših tegoba, kao i njihovim otklanjanjem, a homeopatija i biorezonanca nam pomažu u tome.

Bez obzira na to kako se vaš problem manifestira, polazeći od uzroka, on je disbalans i mi mu pristupamo na taj način.

Važno je napomenuti da bolest ne nastaje pojavom simptoma već puno prije. Isto tako kada se simptomi primire ne znači da smo zdravi. Svi rođenjem dobijemo jednu zdjelu koja se godinama puni ( teškim metalima, konzervansima, smogom, gljivicama, bakterijama, parazitima i ostalim patogenima, geopatološkim zračenjima, otpadnim produktima modernog načina života…). Kada se prepuni i počne se izlijevati pojave se simptomi. Klasična medicina tretira simptome tj. ono što se prelilo. Mi se trudimo isprazniti zdjelu i naučiti vas kako da što duže ostane prazna.

Snaga svakog čovjeka krije se u njemu samome. Pronalaženjem slabih i jakih točaka, promjenom načina života i dosljednošću, pokreću se samoiscjeljujuće i obrambene snage, uspostavlja se harmonija, a tijelo se vraća u balans.

Naša uspješna formula kombinacija je najsuvremenije tehnologije – biorezonance i preko 200 godina stare homeopatije te individualnog pristupa svakom klijentu o čemu više možete pročitati ovdje.

Kod nas vas očekuje ugodna, opuštajuća atmosfera i stručno osoblje spremno odgovoriti na mnoga vaša pitanja i dileme.
Obratite nam se s povjerenjem!

Stručni tim Valera centra!

Kontaktirajte nas

Naša uspješna formula kombinacija je najsuvremenije tehnologije, prirodnih metoda te individualnog pristupa svakom klijentu!

Kontaktirajte nas