odvikavanje_od-pusenjaTretmani se izvode naprednom metodom biorezonance i individualno su prilagođeni trenutnom stanju i potrebama svakog pojedinca. Tretmani su ugodni, potpuno bezbolni i bez štetnih nuspojava.

Stimulirajući akupunkturne točke izravno se djeluje na otklanjane uzroka ovisnosti i želje za cigaretom, što je iznimno bitno za ustrajanje u nepušenju i u periodu nakon završetka tretmana.

Detoksifikacija organizma koja je uključena u terapiju neophodna je za oslobađanje od nakupljenih toksina iz nikotinskog dima, katrana i ostalih komponenti koje cigarete sadrže, a jednako je važna za dugogodišnje pušaće, kao i za one koji puše kraće vrijeme, ali su stekli ovisnost.

Terapijama se u potpunosti otklanja želja i potreba za cigaretama te se smanjuje popratna apstinencijska kriza, nemir i nervoza koji ju prate. Uz terapijsku podršku neizmjerno se lakše prebrođuju prvi dani odluke i nepušačkog načina života, a uz paralelnu antistres terapiju balansiraju se čakre i emocije te se tijelo vraća u harmoniju.

Za uspješnu terapiju dovoljna su tri tretmana.

Kontaktirajte nas

Biorezonanca povećava prirodnu funkciju metabolizma i mogućnost regeneracije
tijela. Potpuno bezbolno i bez popratnih štetnih efekata.

Kontaktirajte nas