Slučaj 1.

Muškarac, 55 god.

Razlog dolaska: sinusitis, simetričan osip na vratu, stalna bol u vratu i ramenima, bol u prsima, svrbež na lijevoj ruci, bezvoljnost.

Detalji simptomatologije: Sinusitis pogoršava promjena vremena, hladnoća, propuh. Stalno se cijedi iz sinusa u grlo. Po noći sluznica suha. Pio puno antibiotika. Osip je simetričan i pogoršava ga sunce. Bol u prsima se pogoršava ako se uzrujava dan ranije, osjeća ju kao udarac nožem. Bolje mu je kada popije vodu. Svrbež na lijevoj ruci noću što ga i probudi te se češe do krvi. Iritira ga i tuširanje. Po noći često odlazi na WC.

O njemu: ljuti ga kada netko ne radi svoj posao kako treba, kada lažu i neurednost (on sam nije uredan). Često se zacrveni u licu. Ima strah samoće, potresa, bolesti, nepokretnosti, sljepoće. Jako je zatvoren. Rastavljen, prije 1 god i teško ju je prihvatio jer je i on dijete rastavljenih roditelja. Bio ljubomoran u braku. Anksiozan u zadnje vrijeme. Ne voli promjene temperature, lud je za suncem, ne znoji se. Voli slatko, kiselo, ljuto, nije žedan, prisiljava se piti. Neuredan ali se dobro snalazi. Previše se priprema za ono što treba raditi. Ljudi imaju loše mišljenje o njemu (prvi utisak)

Terapija: Sulph C30 1×1 7 dana

Kontrola:

Terapija: Psor C 200 1×1

Kontrola: Prošao je svrbež. Na početku terapije nekoliko dana depresivan poslije sve bolje. Nema euforije ali niti depresije. Sinusi su bolje.

Slučaj 2.
Slučaj 3.
Slučaj 4.
Slučaj 5.
Kontaktirajte nas

Homeopatija poštuje zakone zdravlja,
bolesti i snage i pomoću nje moguće je potaknuti organizam na što prirodnije funkcioniranje.

Kontaktirajte nas