Ovo je jako dobar sustav prevencije bolesti.

Scio-uredjaj

SCIO uređaj* je najbolji primjer holističkog pristupa dijagnostici i iscjeljenju. SCIO kombinira snagu kompjutera i energetske valove.

Svaka stanica, organ, meridijan i emocija ima karakterističan elektromagnetski potpis. Bolest počinje energetskim poremećajem. Neravnoteže u tijelu u vidu suptilne energije pojavljuje se puno ranije nego se pojave simptomi bolesti.

Koliko često ste se žalili na simptome, a da su testovi pokazali normalne vrijednosti? Naprosto niste uspjeli uvjeriti liječnika da vam nije dobro jer na bolest ništa ne upućuje. Ako ste bili malo uporniji i tražili dodatne pretrage mogli ste samo dobiti uputnicu za psihijatra pod dijagnozom hipohondar.

Do vremena kada analiza krvi, Uzv X ray, CT…. otkriju abnormalnosti, proces bolesti može prilično daleko odmaknuti. Neravnoteža na energetskoj razini može biti sustav ranog upozorenja u vezi zdravstvenog stanja. Ako se te neravnoteže ne isprave na kraju će se pojaviti fizički simptomi i razviti će se bolest. Liječenje često može biti samo rješavanje usklađivanja suptilne energije.

Svi aspekti našeg života (fizičko zdravlje, emocije, misli) djeluju u skladu sa zakonima kvantne fizike.

Tesla je davno predvidio da će razvojem i ispitivanjem nevidljivih sila čovječanstvo napredovati u nauci u kratkom vremenu. Začetnik biorezonantne priče je dr. Raymond Rife, koji je nažalost neslavno završio jer je postao prijetnja farmaceutskoj industriji

SCIO biorezonantni uređaj je medicina budućnosti. Konstruktor SCIO sistema je prof. William Bill Nelson . Nakon studija elektronike, matematike, kvantne medicine…rada na svemirskim navigacijskim sistemima i vojnoj industriji , odlučuje svoju genijalnost posveti razvoju, a ne ubijanju ljudi. Također, proučava molekularnu biologiju, razne modalitete tradicionalne medicine, a zahvaljujući prethodnim znanjima iz fizike i elektronike piše “Promorpheus”. Danas živi i radi u Budimpešti i dalje usavršava SCIO.

Energetska medicina koja se šalje putem stroja nije područje o kojem smo navikli pričati. Susreli smo se s homeopatijom gdje se sve prenosi preko kapi ili globula. Dakle, homeopatski pripravci su energetske potencirane supstance koje ulaze u energetsku strukturu čovjeka i „ traže“ energetske nepravilnosti koja je i osnovni uzrok bolesti. Homeopatski princip „slično se sličnim liječi“ govori o tome da homeopatski pripravci oponašaju traumu i podsjećaju tijelo da je prepozna i „odlijepi“. Drugim riječima i trauma i lijek vibriraju-rezoniraju na istoj frekvenciji.

Svaki oblik energije je mjerljiv! Pomoću SCIO aparata (sistem za biofeedback biorezonantnu antistres dijagnostiku i terapiju) na posredan način možemo mjeriti vitalnu energiju. Cilj nije samo mjerenje energetskog disbalansa već stimulacija prirodnih procesa samoizlječenja kroz energetsko tijelo, nakon čega će fizičko tijelo odgovoriti na biokemijskom nivou.

SCIO biorezonantni uređaj je potpuno ne invazivna, a usprkos tome nevjerojatno jaka i djelotvorna metoda liječenja (iscjeljenja). Ovaj uređaj ima širok spektar energetskih mogućnosti koje pomažu u rebalansu tijela i pomažu tijelu da se samo iscijeli. Svoj rad je Bill Nelson bazirao na nekim ranijim genijima energetske medicine kao što je R. Rife čije je uspješno liječenje raka bilo nesretno zaustavljeno od strane onih koji su vidjeli prijetnju u zarađivanju kroz lijekove.

SCIO uključuje elektro dermalni screening, stres test i biofeedback.Stroj je kalibriran za mjerenje tjelesne suptilne reakcije na bazi bioloških, psiholoških i medicinskih parametara u elektromagnetskom obliku.

Osjetljivost je toliko velika da pokupi najraniji znak disfunkcije i problema. Program detektira emocionalni i mentalni stres, prehrambene potrebe, toksine, osjetljivost na hranu.

Liječenje je slično ljuštenju slojeva luka, svaki tretman će raditi s najudaljenijeg sloja. SCIO primjenjuje određene frekvencije kako bi pomogli ispraviti neravnoteže i dopustiti tijelu da se pomakne zupčanik u stanje većeg zdravlja i vitalnosti. Podsvijest pokazuje koje liječenje ili lijekovi su najprikladniji za svakog pojedinca.

Terapeut će preporučiti dodatke prehrani i promjene načina života na temelju njihove sposobnosti da stimulira energetska polja tijela.

Da bi dobili najviše iz SCIO uređaja pacijent će morati prihvatiti odgovornost za svoje zdravlje i biti spreman prihvatiti preporučene promjene načina života.

Neke akutne neravnoteže mogu biti ispravljene u jednom tretmanu.

Ovaj kompjuterski sistem ujedno testira i balansira tijelo na potrebnom energetskom nivou. Uključuje znanost matematike, kvantne fizike, fraktalne dinamike, svemirske teorije, elektronike i kompjuterskog programiranja. Terapija uključuje slijedeće module: naturopatiju, homeopatiju, akupunkturu, kiropraktiku, energetsku medicinu, psihologiju, aromaterapiju, refleksologiju, terapiju bojama, neuro – lingvistički program, biorezonancu (Bicom/Mora)

Nedostatak simptoma nije znak savršenog zdravlja!

SCIO tijek liječenja:

  • Identificirati, a zatim ukloniti uzrok stresa. Pacijent mora biti spreman preuzeti odgovornost za svoju bolest
  • Popravak oštećenih organa
  • Regulacija blokada protoka energije u tijelu
  • Smanjivanje simptome s prirodnim metodama

SCIO uređaj u kratkom roku testira više od 10 000 parametara. Nakon toga slijedi analiza i liječenje otkrivenih blokada.

Zašto je energetska medicina toliko važna?

Prvi signal da se nešto događa u tijelu je vibracijska ili elektromagnetska dijagnostika. Štetne frekvencije su pohranjene u stanicama, a to može biti skriveno godinama prije nego se manifestira kao bolest.

*SCIO dijagnostika i terapija (Scientific ConSCIOusness Interface Operation System)
Kontaktirajte nas

Biorezonanca povećava prirodnu funkciju metabolizma i mogućnost regeneracije
tijela. Potpuno bezbolno i bez popratnih štetnih efekata.

Kontaktirajte nas