Često zaboravljamo da su i naši kućni ljubimci svakodnevno izloženi različitim štetnim utjecajima iz okoliša, bilo da je riječ o nezdravoj hrani, zagađenjima zraka i vode, štetnim zračenjima, otrovnim kemikalijama i sl. Sve ono što smeta nama, smeta i njima. Također, naši su kućni ljubimci zapravo članovi obitelji koji zajedno s nama proživljavaju tuge, stresove, bolesti. Sve se to odražava i na njihovo zdravlje.

Sva ta opterećenja često dovode do poremećaja u njihovom metabolizmu, do nemogućnosti izlučivanja toksina iz tijela i otežane samoregulacije.

Kad govorimo o tome što sve muči naše kućne ljubimce, onda prvo trebamo spomenuti alergije. Naime, jedna od glavnih bolesti današnjice kod životinja su upravo različite vrste alergija – na kućnu prašinu, hranu, deterdžente i sredstva za kupanje, lijekove, konzervans u hrani itd. Simptomi alergija mogu biti od kožnih do sistemskih.

Nažalost, i u veterini se danas, kao i u humanoj medicini, većina liječenja svodi na farmakologiju iako se davno pokazalo da liječenje lijekovima ne daje zadovoljavajuće rezultate. No zato su se biorezonanca i homeopatija pokazale iznimno učinkovitima kada je u pitanju liječenje i ljudi i životinja.

U nastavku teksta ukratko je opisano kako možete zaštiti svoje kućne ljubimce, otkriti na što su alergični ili kakve druge zdravstvene tegobe imaju, te kako ih se biorezonancom i homeopatijom može dovesti do zdravlja.

Liječenje životinja biorezonancom

Sam proces liječenja životinje BICOM biorezonancom započinje postavljanjem dijagnoze. Bezbolnim postupkom terapeut utvrđuje u kakvom je zdravstvenom stanju životinja – postoje li u okolini nekakvi štetni utjecaji, jesu li određeni organi oslabljeni ili zatrovani itd. Ovakvim testiranjima moguće je otkriti poremećaje i prije pojave samih simptoma što je iznimno značajno.

Nakon dijagnoze slijede BICOM tretmani koji su individualni i ovise o onome što je otkriveno testiranjem. Na životinju koja stoji, sjedi ili leži u opuštenom položaju postavljaju se elektrode. BICOM aparat prepoznaje fine frekvencije tijela životinje, otkriva i uklanja poremećaje. Sam je proces potpuno bezbolan, a cilj mu je smanjiti čimbenike koji uzrokuju bolesti i potaknuti prirodno ozdravljenje.

Nakon tretmana životinje obično imaju potrebu piti više vode nego inače, a potrebno ih je hraniti u skladu s preporukama terapeuta.

Dakle, biorezonantni tretmani su dizajnirani tako da vrate ravnotežu i harmoniju u tijelu životinje, čak i prije nego se pojave simptomi. Mogu pomoći kod gotovo svih bolesti i nema zapreka u primjeni.

Primjerice, pomaže kod alergija, poremećaja imunološkog sustava, bolesti probavnog trakta, urinarnih problema, krvožilnih i dišnih bolesti, ortopedskih, metaboličkih i neuroloških problema itd. O biorezonanci i biorezonantnim tretmanima više možete doznati na našoj web stranici.

Liječenje životinja homeopatijom

Homeopatija je prirodni način liječenja koji individualno i cjelovito pristupa kako čovjeku tako i životinji te na osnovu toga propisuje homeopatske pripravke. Nerijetko se događa da se kronično bolesne životinje oporave u vrlo kratkom roku zahvaljujući homeopatskim tretmanima. Osim kod kroničnih bolesti, homeopatija pomaže i kod akutnih tegoba.
Homeopatski se pripravci određuju za svaku životinju posebno, pri čemu je nevažna doza – pripravci se daju dok se kod životinja ne počnu primjećivati pozitivne promjene.

Stvar je u tome da homeopatski lijekovi sadrže informacije upućene organizmu s detaljnim uputama kako dovesti tijelo u balans i iscijeliti ga.

Homeopatski pripravci mogu biti u obliku granula (kuglica) ili kapi. Oblik granula imaju kako bi se razlikovali od klasičnih lijekova. Riječ je o šećernim kuglicama na koje je nakapana djelatna tvar određenog pripravka.

Homeopatske kuglice najbolje je stavljati direktno na sluznicu usta životinje ili ih se može otopiti u vodi i potom špricom aplicirati u usta. Važno je znati da se homeopatski lijekovi ne miješaju s hranom – potrebno ih je dati barem 15 minuta prije ili poslije obroka.

Više o primjeni i čuvanju homeopatskih lijekova možete pročitati na našoj web stranici, a zanima li vas detaljnije liječenje životinja biorezonancom ili homeopatijom, slobodno nam se javite i dogovorite besplatne konzultacije u našem VALERA CENTRU!