Test funkcionalnog stanja organizma obuhvaća pregled svih vitalnih organa tijela kao i raznih opterećenja poput mikroorganizama (gljivica, parazita, bakterija i virusa) te teških metala i opterećenja okolilša kojima smo svi svakodnevno izloženi.

Teorija 5 elemenata se bazira na tradicionalnoj kineskoj medicini. 5 elemenata: vatra, zemlja, metal, voda i drvo indiciraju 5 funkcionalnih krugova te su 4 meridijana dodana svakom krugu:

Meridijan sistem

meridijan-sistem

Testne ploče su na:

  1. Virusi – gljivice
  2. Paraziti
  3. Bakterije

1. Testnom pločom s virusima i gljivicama detektiramo sva opterećenja virusima i gljivicama koje ometaju normalno funkcioniranje našeg organizma i ruše nam imunitet. ( HPV, herpes virusi, Eppstein- Barr virus i mnogi drugi , a od gljivica najpoznatija Candida albicans i mnoge druge koje su u suživotu s njom.)

2. U ovom testu se pregledavaju paraziti . Paraziti su organizmi koji se hrane i razmnožavaju na račun viših organizama. Moguće je ojačati organizam do te razine na kojoj se paraziti više ne osjećaju ugodno i shodno tome ga i napuštaju. Ovo je lako postići – pogotovo na parazitima koji ostaju u organizmu kratko vrijeme (buhe, uši, krpelji i grinje..). Oni najčešće prenose infektivne bolesti.
Drugi paraziti poput komaraca mogu živjeti na svakom organizmu. Crvi su vrsta parazita koji mogu živjeti u svakom organu (ne samo u crijevima). Paraziti se prenose na razne načine poput uboda i izmetom.
BICOM terapijom rješavamo ovaj problem i onemogućujemo parazitima da se mirno nastane na i u nama.

Paraziti

1

2

3. Bakterije su opće poznati organizmi i ljudsko tijelo im je svakodnevno stanište. Nastanjuju se u našem organizmu i stvaraju nam probleme i ruše nam imunitet i sklad u organizmu. Bakterije su raznovrsne i sve ih je više, a naš život je sve brži i nemarniji što im omogućava lakšu prilagodbu i nastanjivanje na nama.
BICOM terapijom sprječavamo nastanjivanje bakterija, rješavamo ih se i jačamo imunitet. Ubijanjem bakterija i rješavanjem tegoba vraćamo organizam u balans.

Bakterije

3

4

Testni set ortopedije

Testni set ortopedije je specijalno napravljen zbog energetskih blokada koje su blokirale kralješke ili stvrdnule mišiće koji ometaju protok energije kroz organizam gdje terapeutska informacija ne može proći ili prolazi jako slabo. Uz pomoć testnih ampula blokade se pronalaze u vrlo kratkom roku za razliku od dosadašnjih skupih testova. Sa ovima ampulama blokade se mogu ukloniti i terapija se može nastaviti.

Testni set cjepiva , teških metala i opterećenja okoliša

Teški metali, opterećenja okoliša i cjepiva su nažalost dio našeg života i teško ih možemo izbjeći. Tegobe su razne i sveukupno slabe organizam i imunitet te nas usporavaju i čine umornima. Ovaj testni set otkriva teške metale i cjepiva te BICOM terapijom dolazimo do rješenja.

Testni set stanične degeneracije

Testni set stanične degeneracije se bazira na fenomenu apoptoze. Apoptoza je otkrivena u sedamdesetima. Otkrili su je patolozi Andrew Willy, Alastair Currie i John Carr i taj fenomen tvrdi da svaka stanica treba impuls da bi pokrenula proces smrti. STANICE RAKA ne dobivaju taj impuls što im omogućava slobodan razvoj i razmnožavanje. Shodno tome stanice raka ne dobivaju naputak da se razgrade, a zdravo tkivo ih ne karakterizira kao nešto loše. Sa BICOM terapijom stanice raka su energetski označene i time omogućavamo zdravim stanicama da lociraju loše i potaknu imunitet da riješi problem.

Testni set zubi

Mnogi organski problemi su povezani sa problemima sa zubima. Za terapeuta i bioenergetičara, zubi i njihova povezanost s organima imaju posebno značenje. Uobičajena dijagnoza i terapija fizičkih problema uvijek uključuje testove zubi i alveole.

Testni set emocija, čakri i terapija bojama

Čakre se protežu centralnim dijelom tijela. Te točke su centri energije i svaka ima zasebnu funkciju. One prezentiraju našu fizičku, mentalnu, emocionalnu i spiritualnu razvijenost. Kada su one u balansu i zdrave onda smo i mi u dobrom stanju.

ddd

BAZIČNA ČAKRA 1 – zadužena za miris, kontrolira tjelesne tekućine, kralježnica, kosti, zubi, nokti, krv, izgradnja stanica, debelo crijevo, rektum…. preživljavanje, snaga za ispunjenje ciljeva, vitalnost, uzemljenje, materijalna sigurnost, stabilnost, hrabrost i mir (ELEMENT ZEMLJA)
SPLENIC ČAKRA 2 – zadužena za okus, reproduktivne organe, bubrezi, mjehur…. primarni osjećaji, strahopoštovanje, entuzijazam i otvorenost drugima, osobna kreativnost (ELEMENT VODA)
ŽELUČANA ČAKRA 3 – zadužena za vid, gušteraču, jetra, trbuh, slezenu, žuč, autonomni živčani sustav, donji dio leđa, mišići….. osobna snaga, socijalni identitet, djelovanje, autoritet, samokontrola, energija, volja, mir, osobno zračenje/sjaj, sreća, unutarnja harmonija, vitalnost i unutarnja snaga (ELEMENT VATRA)
SRČANA ČAKRA 4 – zadužena za dodir, srce, krv, imunitet, pluća, rebra, koža, gornji dio leđa….. bezuvjetnu ljubav, harmoniju, oprost, izlječenje, samilost, razumijevanje, osobnu promjenu, toplinu, dijeljenje, odanost, nesebičnost (ELEMENT ZRAK)
GRLENA ČAKRA 5 – zadužena za zvuk, čeljust, vrat, glas, protok zraka, pluća, ruke….. kreativnost, predstavljanje sebe, komunikacija, inspiracija, mudrost, samopouzdanje, integritet, istina, sloboda, neovisnost (ELEMENT ZRAČNI VALOVI/ETER)
BLOW ČAKRA 6 – zadužena za endokrini sustav, lijevu stranu mozga, lijevo oko, nos, uši, sinusi, dijelovi živčanog sustava….. unutarnji vid, intuicija, vidovitost, uvid, percepcija, mašta, koncentracija, mir uma, projekcija volje, manifestacija (ELEMENT SVJETLOST)
KRUNSKA ČAKRA 7 – pinealna žlijezda, desni dio mozga, desno oko, centralni živčani sustav…. Perfekcija, integracija, jedinstvo s božanskim, mudrost i svrha postojanja, nad svjesnost, razumijevanje, prosvjećivanje (ELEMENT MISAO)

Kontaktirajte nas

Biorezonanca povećava prirodnu funkciju metabolizma i mogućnost regeneracije
tijela. Potpuno bezbolno i bez popratnih štetnih efekata.

Kontaktirajte nas