Preosjetljivi ste na određenu hranu? Napravite test intolerancije i saznajte rješenje za Vaše tegobe.

Intolerancija na hranu ili nealergijska preosjetljivost na hranu je zakašnjela patološka reakcija na hranu, piće i aditive u hrani. Kod intolerancije na hranu stvaraju se antitijela protiv određene supstance iz hrane koja nam ne odgovara. Isključenjem takve hrane iz prehrane često dolazi do poboljšanja određenih tegoba.

Nekoliko puta ste pokušali izgubiti tjelesnu težinu i niste uspjeli? Razlog može svakako biti u intoleranciji na neku od namirnica.

Nakon testa intolerancije na hranu jednostavno se određena namirnica izbaci iz prehrane. Tijelo, koje smo oslobodili opterećenja, bolje iskorištava „dobre“ namirnice koje brže prolaze kroz probavni trakt, a rezultat toga je ubrzanje metabolizma te gubljenje suvišnih kilograma. Najvažnije u cijelom postupku je da nema gladi, da se dobro osjećate i da ste dobro raspoloženi. Popravlja se kvaliteta života. Izgubljeni kilogrami se ne vraćaju ako ste dosljedni u eliminacijskoj dijeti.

intolerancija_na_hranu Manifestacije intolerancije na hranu su često teško uočljive. Sve više ljudi pati od pretjerane osjetljivosti na hranu. Ako se prepoznajete u simptomima kao što su:

  • akne, nespecifičan svrbež, razni osipi, dermatitisi, ekcemi, psorijaza, sinusitis, astma, kronični kašalj, rinitis, grčevi u trbuhu, nadutost, proljev, zatvor, sindrom iritabilnog crijeva, migrene, glavobolje, depresija, umor, nesanica, hiperaktivnost kod djece, tjeskobe, artritis, debljina, edemi, celulit itd.

Svakako biste trebali razmišljati o TESTU INTOLERANCIJE NA HRANU.

Pitate se što kada test intolerancije na hranu pokaže da smo intolerantni na puno namirnica?

Što kada se ne možemo odreći određene namirnice i želja za njom je jača od naše želje za promjenom? Pomisao da ih se moramo odreći često ne možemo prihvatiti i teško se odlučujemo na promjene.

Prednosti testa intolerancije Bicom aparatom:

  • radi test intolerancije na preko 250 namirnica, a po potrebi i više
  • može otkriti eventualna kemijska opterećenja, otrovanja teškim metalima, razne utjecaje iz okoliša, prisutnost virusa, bakterija, gljivica, alergija na životinjsku dlaku, kućnu prašinu itd.
  • nakon samog testa, Bicom aparat (sa bezbroj svojih programa) nudi rješenje problema
  • Bicom terapijom može se „izbrisati zapis određene namirnice u tijelu“ te je nakon određenog vremena možete opet konzumirati bez straha od štetnih utjecaja na Vaše tijelo

Biorezonancom ispravljamo povećane frekvencije u organizmu i rješavamo problem intolerancije na hranu. Također preporučujemo da se namirnice na koje ste intolerantni izbace iz prehrane dok traje terapija (otprilike na 3 mj).

Kada Bicom test pokaže da više nema intolerancije na određenu namirnicu možete je ponovno uvrstiti u prehranu. Ovim testom dobivate kompletan uvid u stanje Vašeg organizma i kvalitetne smjernice za terapiju.

Intolerancija na hranu se može izliječiti.
Nemojte čekati da se Vaše zdravlje pogorša!

NARUČI SE

Naručite se na test intolerancije

NARUČI SE